RSS

Poncho Handmade!

Updata : vezi si fusta 100% handmade, tricotata manual!
Poncho-ul tricotat pe care vi-l prezint a fost facut dintr-o necesitate dar si pentru ca te scoate in evidenta la modul cool:). Nu o sa va spun prognoza meteo acum dar e clar ca din iarna am ajuns sa trecem in vara prin mici perioade de tranzitie, de genul iarna tarzie sau toamna timpurie. Asa ca m-am gandit la un poncho handmade care sa tina si de cald si care sa ne fereasca si capul si parul de ploi sau lapovita dupa cum ne-au obisnuit primaverile si toamnele de la noi. Acest poncho handmade este facut din acril, are 75 de cm. lungime si gluga dotata cu doi canafi pentru prindere. Asadar, ultima noastra realizare, poncho-ul handmade!

poncho handmade tricotat alb rosu canafi

Evident, nu puteam lasa ne-personalizat poncho-ul, asa ca i-am adaugat cateva accesorii, cum ar fi mici brose in piept si, bineinteles, ciucurii care fac toti banii.
poncho handmade alb rosu tricotat manual

Ne-am si asigurat ca se poate asorta si combina cu alte accesorii utile, dar despre asta vom vorbi in zilele urmatoare pentru ca cineva care poarta un poncho unicat si personalizat, trebuie sa aiba si o gentuta sau o bascuta pe masura dar despre asta vom vorbi, cum spuneam, in zilele urmatoare. Deocamdata va invitam sa va bucurati de poncho-ul handmade original.

Cum noi ne ocupam in general de lucruri unicat, acest articol poate fi personalizat de dumneavoastra si imbunatatit daca este cazul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...