RSS

Rochia Printesei Kate La Nunta Cu William - Detalii Si Poze!

Creatorii de moda au dat verdictul - Kate, viitoarea printesa a Marii Britanii si probabil viitoarea regina a purtat la nunta o rochie de mireasa simpla si sic. Culoare : ivory, accesorizata cu un buchet de lacramioare. Broderiile au fost aplicate manual. Iata poze Kate cu rochia noii printese a Marii Britanii.




Vezi si noi poze de la nunta lui Kate cu William!
Poti comanda o geanta British Style acum. Vezi geanta handmade din panza de sac, cu maci cusuti manual.

Poza Lui William Si Kate Sarutandu-Se La Balcon!

A trebuit sa urmarim tot ce s-a intamplat la nunta secolului. Asa ca am prins si poza in care William si Kate se saruta traditional in balconul de la Palatul Buckingham.

Vezi si pozele inedite de la nunta lui William si Kate!

Noi Poze De La Nunta Secolului - Kate Si William - Londra!

Interesant este ca multe dintre accesoriile folosite de membrii Casei Regale Britanice sunt facute de mana. Va prezentam noi poze de la ceremonia senzationala - nunta secolului in poze - Kate si William!


Iat-o si pe actuala regina. Kate ii va lua locul cu siguranta la un moment dat.

Ce Rochie Poarta Kate La Nunta Cu William!

UPDATE : Surpriza ceremoniei de la Londra a fost, evident rochia pe care a imbracat-o Kate, viitoarea regina a Marii Britanii cel mai probabil, la nunta.



Rochia de mireasa purtata de Kate este extrem de simpla. In acelasi timp insa este mai presus de orice rochie pe care am vazut-o in ultimii ani. Are ceva ce numai o viitoare printesa si probabil regina a Regatului Unit poate sa poarte. Asadar, rochia printesei in poze inedite de la Londra Kate de Cambridge.





Si acum vedem cum i-a pus inelul Printul William printesei Kate!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...