RSS

Ce Culori Sunt La Moda Si Se Poarta In 2012

In 2012 avem mai multe tendinte in privinta culorilor care merita purtate, lansate simultan. Culorile la moda in 2012 sunt in general culorile tari dar se poarta in 2012 si nuantele nude mai ales ca se asorteaza usor cu alte culori la fel de la moda anul acesta. Prin urmare avem la dispozitie, potrivit Divahair, portocaliu mandarina, mov, lila deschis, galben solar, albastru intens. Dar pentru a fi la moda in 2012, te poti imbraca si in culori nude, dupa cum vom vedea mai jos.
Iata un exemplu de culoare care va fi purtata cu siguranta in 2012 - gri pluta, perfecta pentru tinutele chic-casual.

culoare gri la moda 2012 casual

Si pentru ca vorbeam de nuantele nude, iata un gri stea de mare ce castiga teren in 2012. Aceasta culoare este indicata la tinutele de gala, la rochiile diafane dar poate fi regasita si la tinutele casual chic.

Nici movul nu si-a spus ultimul cuvant. Mai ales daca designerii il imbunatatesc usor cu o nuanta de roz pentru 2012.
Vezi si colierul handmade in stil marin recomandat de specialisti pentru 2012.


Vezi intai un CADOU LA MODA DE 8 MARTIE 2012

Trecem incet, incet la culori tari. Exista si varianta puternica a movului printre tendintele anului 2012. Cum ar fi aceasta.

Aceasta nuanta este usor de asortat cu albastrul. Si, daca tot vorbeam despre albastru, si el este printre culorile la moda in 2012.

Specialistii numesc acest tip de albastru - sodalit, de la o piatra semipretioasa. Acest albastru va putea fi intalnit in 2012 in combinatii cu galben sau roz, ori mov.
Ramanem in zona culorilor puternice pentru 2012 si va prezentam un orange mandarina care promite sa fie la mare cautare anul acesta.

Si galbenul solar, e posibil, sa devina revelatia anului 2012 in materie de culori la moda.

Sursa : Divahair.ro !
Vezi si TARGURI HANDMADE PENTRU SF. VALENTIN SI MARTISOR
Nu sunt insa de neglijat nici ideile de combinatii intre culorile pamantului si animal-print-uri. Cum ar fi acestea...foarte chic si care, cu siguranta vor fi la moda in 2012.


Vezi si LOCUL UNDE GASESTI CADOURI PENTRU SFANTUL VALENTIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...