RSS

Geanta Handmade Rosie Cu Floare Crosetata Aplicata

Geanta handmade rosie cu floare crosetata aplicata este un accesoriu statement care n-ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra. Este ultima creatie handmade si am realizat-o manual din fir de acril. Este tricotata.

geanta handmade rosie tricotata cu floare crosetata
Geanta handmade rosie cu floare crosetata aplicata pe care v-o propunem astazi are torsade realizate, evident, manual, captuseala si fermoar. Dimensiunile sunt : 50cm/40 cm.

Nume produs : Geanta handmade rosie cu floare crosetata aplicata.
Cod produs : hmh-4021.
Pret : 45 RON.
Termen livrare : Pretul afisat este pretul produsului, fara costuri de transport. Livrarea produsului se face prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs, costurile de transport fiind de 10 RON pe colet. Plata produsului se va face la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti! F. IMPORTANT : Pentru Bucuresti, livrarea produselor se poate face si dupa stabilirea de comun acord a conditiilor si detaliilor(data, loc de intalnire). Comanda minima pe Poarta-Handmade este 20 RON. Produsele vor ajunge la dumneavoastra in maximum 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Vezi si geanta handmade funny!
Comanda : e-mail : poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.

Vezi si gentile handmade in culorile anului 2013 !

Sau poate te inspira geanta din panza de sac cu maci cusuti manual!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...