RSS

MARTISOARE HANDMADE OFERTA MARTIE 2017

MARTISOARE HANDMADE UNICAT

Pentru anul 2017, am facut o serie de martisoare handmade unicat absolut fabuloase. Ne-am gandit la modele noi de martisoare, haioase si inspirationale. Speram sa va placa. Asa au aparut martisoarele handmade unicat in forma de avion si de nor zambaret.Toate sunt martisoare crosetate manual si sunt unicat. Sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti oferi in 2017.

MARTISOARE HANDMADE UNICAT 2017

MARTISOARE HANDMADE 2017  

Martisoarele handmade unicat pe care vi le propunem pentru primavara lui 2017 sunt crosetate manual, in forma de norisor sau avion. Urmeaza sa va prezentam si martisoare in alte modele, in forma de corabie sau vapor.  

MARTISOR HANDMADE PERSONALIZAT

OFERTE DE MARTISOARE HANDMADE 2017

Totusi, cel mai mult ne-au placut anul acesta martisoarele handmade in forma de avion. Viu colorate in roz, bleu sau lila, avioanele noastre sunt deopotriva vesele si inspirationale. Sigur, daca va place sa zburati, un vechi proverb spune ca un martisor e o dorinta. Pick one :) ! 

MARTISOR HANDMADE UNICAT AVION 

MARTISOR HANDMADE 2017

MARTISOARE UNICAT OFERTA 2017

MARTISOARE HANDMADE UNICAT


GEANTA HANDMADE PERSONALIZATA

Pe Poarta-handmande.blogspot.ro va prezentam genti handmade personalizate, unicat. Poti cumpara o geanta din magazin sau de pe site-uri de profil, dar noi credem ca o geanta care te reprezinta, nu poate fi decat handmade, personalizata dupa preferintele tale. Asa am facut si aceasta geanta handmade personalizata. Este o geanta din panza de sac pe care am personalizat-o cu Miss Maths si un Pi. :) Si un model realizat, evident, manual.


Geanta handmade personalizata si unicat
GEANTA HANDMADE DIN PANZA DE SAC PERSONALIZATA
Geanta handmade personalizata pe care am facut-o acum este din panza de sac. Este o geanta cusuta manual pe panza de iuta si are 32 cm X 34 cm. Breteaua bleu este crosetata si ea manual din fir de acril. Poate fi purtata pe umar sau tip messenger. Se inchide cu fermoar si este captusita. Este suficient de incapatoare incat sa nu ai nevoie de alte sacose, genti etc, la o iesire casual in oras. Textul de pe geanta noastra poate fi, desigur, personalizat dupa pofta inimii. Este ideala pentru tinutele lejere de vara.

GEANTA PERSONALIZATA DIN PANZA DE SAC
Daca vi s-a parut interesanta, va asteptam si pe PAGINA DE FACEBOOK POARTA HANDMADE. Pentru cele mai frumoase modele handmade din toata lumea ne gasiti pe PINTEREST POARTA HANDMADE.
Ne puteti scrie si la adresele: poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.

FES MINION

Ne plac minionii. Sunt haiosi, sunt simpatici, sunt fotogenici si toata lumea ii place. Asa ca ne-am gandit sa tricotam un fes minion. E un fes minion handmade, tricotat. Ne gandim sa tricotam fesuri minion si in alte culori. Cum ar fi un fes minion rosu? Adica un minion nervos? :)) Sau un minion verde, ecologist? Sau un fes minion albastru, alien style? Aici, voi decideti ce fel de fes minion vreti! Acest exemplar este unisex. Este tricotat pe o marime adecvata unui adult. Poate fi personalizat si pentru cei mici, desigur. Noi am facut pentru moment un fes minion clasic.

FES HANDMADE MINION
FES MINION TRICOTAT

Fesul minion handmade, este tricotat din fir de acril, iar aplicatiile sunt crosetate manual tot din fir de acril.
FES MINION
FES MINION HANDMADE

Nume produs : FES MINION.
Vezi si alte modele de caciuli handmade pentru iarna 2016!

Caciula handmade pentru iarna 2016

Ne-am gandit la o caciula handmade simpatica pentru gerurile anuntate in iarna lui 2016. Asta pentru ca, dupa viscol, au venit si geruri cum n-am mai vazut de multa vreme. Important e sa fie calduroasa, haioasa si colorata. E tricotata manual, special pentru aceste zile geroase. Si cu mare atentie. Mai mult, culorile pentru o caciula handmade cu acest model, pot fi cele alese de voi. Veti avea, astfel, o caciula unicat, personalizata.

Caciula handmade iarna 2016


Caciula handmade colorata pentru iarna lui 2016 este realizata din fir de acril. Este tricotata manual, cu model torsade si un ciucure haios care imbina toate culorile. Caciula este adaptabila oricarei marimi.

Fes handmade 2016


Nume produs: Caciula handmade 2016.
VA PLAC CADOURILE HANDMADE PERSONALIZATE? INCERCATI SI SECTIUNEA DEDICATA LOR AICI!

Cani pentru suflet

Cani pentru suflet este un mic capriciu al nostru. :) Ne-au placut intotdeauna canile imbracate in hainute de iarna dar nu numai, din care poti sa bei o cafea fierbinte sau un ceai aromat. Iar cand mesajul pe care aceasta cana cu o hainuta realizata manual si, eventual, PERSONALIZATA, spune ceva si despre persoana alaturi de care savurezi o zi minunata, noi ne bucuram.


Cana cadou de Craciun Handmade

Nume produs : Cana cu hainuta de Craciun.

Si am mai tricotat o hainuta pentru o cana. Un SMILEY. Special pentru dimineti dragute.

Cana cu husa Smiley



Nume produs : Cana cu hainuta Smiley.
Vezi si manusile handmade unicat pentru iarna 2015!

MANUSI HANDMADE ROSII CU FIR METALIZAT

S-a facut frig si avem nevoie de manusi si de alte accesorii pufoase, dragute care sa ne tina de cald si sa fie si originale. Va propunem o pereche de manusi handmade rosii realizate manual din fir rosu cu aspect metalizat. Aceste manusi handmade rosii sunt calduroase, usor de asortat si la un pret accesibil.


geanta de toamna handmade
MANUSI HANDMADE ROSII

Manusile handmade rosii pe care vi le prezentam astazi sunt tricotate manual, cu model torsade si au lungimea de 34 cm (ajung pana la cot; pot fi purtate cu un cardigan cu maneci trei sferturi, de exemplu).
Manusile cu un deget sunt tricotate manual din fir de acril rosu, cu aspect metalizat.

Nume produs : Manusi handmade rosii din fir metalizat.
Vezi si bereta rosie tricotata manual...


Geanta din panza de sac cu buzunare din denim

Pentru toamna 2015 o geanta din panza de sac cu buzunare din denim, casual, handmade, este o alegere inspirata pentru toamna lui 2015 si nu numai. Evident, geanta din panza de sac cu buzunare din denim pe care v-o propunem poate fi personalizata. Asta daca simtiti nevoia pentru ca este o creatie deosebita a noastra. Am reinterpretat panza de sac si am folosit un material care este foarte drag multor femei, denimul.



geanta din panza de sac
Geanta din panza de sac cu denim
Geanta noastra din panza de sac cu aplicatiile din denim are o latime de 40 de centimetri si o lungime de 50 de centimetri. Bretelele sunt crosetate manual din fir de acril bleumarin. Are captuseala albastra si se inchide cu fermoar. 
geanta din panza de sac handmade
Geanta din panza de sac cu buzunare din denim

Nume produs : Geanta din panza de sac cu buzunare din denim.

Vezi si geanta handmade school style! Sau fularele tricotate manual, marca Poarta-Handmade!


Nume produs : Fular Verde Handmade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...