RSS

Ce Rochii S-au Purtat La Oscar in 2011!

Update 2012 : vezi si ce culori si ce rochii s-au purtat la Oscar in 2012 !
Daca previziunile s-au adeverit in cazul marilor castigatori de la Oscar 2011, in privinta rochiilor purtate pe covorul rosu avem cateva surprize. Mediafax noteaza ca la a 83-a editia a premiilor, vedetele s-au impartit in doua grupuri. Unele au purtat rochii in nuante de rosu, iar celelalte au mers pe tinute pastel din materiale fluide. Halle Berry pare cumva din alt film dupa cum vom vedea imediat.
Sa incepem insa cu marea castigatoare, Natalie Portman. A optat pentru o rochie într-o nuanţă neobişnuită de vişiniu. E semnata Rodarte si are o croiala senzatie, empire.

Sandra Bullock parca s-a inteles cu Anne Hathaway si Jennifer Hudson. S-au imbracat toate in rosu intens. Vorbim despre roshii sofisticate, cu trena.

Scarlett Johansson a ales o rochie din dantelă vişinie semnată Dolce & Gabbana.
Interesanta si rochia purtata de Mila Kunis. Culoare : nuanta delicata de lila, decolteu adanc si dantela drapata.

Si...a venit si Halle Berry la Oscaruri:))).

Sursa foto : www.mediafax.ro.
La editia a 83-a a premiilor Oscar, marele castigator a fost Discursul regelui. Natalie Portman a castigat si ea premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru rolul din Lebada Neagra. 
Noi am retinut ca rosul a fost culoarea la putere pe covorul, evident, rosu. Citeste despre culoarea din primavara anului 2011 AICI!
Vezi si o rochie handmade perfecta pentru Martie 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...