RSS

Cele Mai Tari Ponturi Pentru Shopping Online!

Update : vezi beretele handmade in degrade si roz stins pentru iarna 2011-2012!
Primavara este obligatoriu sa ne improspatam garderoba. Daca in magazinele de la noi, nu ati gasit ceva simpatic si la un pret normal, va oferim cateva ponturi tari pentru shopping online. www.topshop.com are pentru primavara 2011 oferte extrem de interesante. Si mai interesant e ca livrarea pentru Romania dureaza intre 3 si 5 zile si costa 6 lire. Iata ce ne propun cei de la topshop. O pereche de sandale pe portocaliu care este culoarea anului la 70 de lire sterline. Se pare ca si anul acesta vor avea mare succes sandalele-platforma.

Un alt pont tare pentru shopping online in aceasta primavara este aceasta rochie perfecta pentru vremea frumoasa care se anunta. Costa 29 de lire sterline la care adaugati 6 lire transportul.

Sa trecem si la genti. Ne-a atras atentia aceasta bijuterie care costa, e adevarat, 59 de lire sterline si e semnata Pauls Boutique.

La categora personal collection, gasim un poncho cream western style. Costa 48 de lire.

Cei de la top-shop.com par sa mizeze in aceasta primavara pe motive florale si pe culori calde, pastelate,  nude, roz, cream si orange. Nu putem incheia fara sa va aratam si o bluza pe care o gasiti tot la ei cu 38,50 lire sterline. 
Sursa foto : www.topshop.com. 
Vezi si o brosa handmade albastra cu dantela crosetata manual si cu un cadou, bonus!
Topshop, asupra carora ne-am oprit astazi, s-au lansat in 1964. Au 300 de magazine deschise numai in Marea Britanie si alte 100 in intreaga lume. Comenzile se pot face rapid direct de pe site-ul lor - www.topshop.com. Ii asteptam cu interes si in Romania. Pana atunci, vezi
topul celor mai vandute produse handmade!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...