RSS

Ce Cadouri Vor Fetele De Craciun!

Vezi si brose in miniatura dupa fesul lui Mos Craciun si bradul de Craciun!
Stim ca la o petrecere, cum e cea de Craciun de exemplu, un mic accesoriu, daca se poate cadou pe care fetele il vor de Craciun, ne intregeste tinuta si ne combina culorile hainelor pe care le purtam. Acest accesoriu trebuie sa aiba o culoare care sa nu sara neaparat  in ochi dar de acolo de unde este, sa ne unifice partile garderobei. Poate fi o banala brosa, poate fi un colier cu anumite pietre(aspect asupra caruia vom reveni), sau poate sa fie o bratara. Bratarile in ultima vreme, spun cele mai multe reviste de moda, trebuie sa fie unicat, si daca se poate, la fel ca cerceii, adica handmade! Iata o combinatie de bratara cu o culoare perfecta pentru petrecerea de Craciun sau Revelion!
Nume produs : bentita si bratara albastre,crosetate.
                                   

Sa nu uitam totusi ca vine iarna. O bascuta handmade originala cu o bratara, credem noi, merg de minune!.Nume produs : bascuta galbena cu bratara cadou.
                                 

Poti alege, evident, si alte culori si combinatii de aici, dar sa vedem ce ne mai poate oferi Handmade-ul pana una alta.
Vorbeam despre accesorii, asa ca iata cateva bratari handmade, unicat. Gandeste-te doar la ce ti s-ar asorta!Nume produs : bratari handmade.
                     

Si daca vreti si ceva mai calduros, poftiti si un fular cu bascuta si bratara, toate handmade!Nume produs : fular mov, bratara mov cu bascuta chocolat.

                                    

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...