RSS

Accesorii Pe Val De Revelion 2011!

Am avut foarte multa treaba anul acesta si totul a culminat cu pregatirile de Craciun. Asa ca pur si simplu n-am avut timp sa-mi pregatesc o rochie si accesoriile pentru petrecerea de Revelion 2011! Am gasit niste idei in revista The One. Unii designeri ne sugereaza rochiile vaporoase, pe val anul acesta. Albul e recomandat dar rochia poate fi si roz sau bleu. Important e sa fie lejera. Iata un exemplu de la Kudika de rochie alba crosetata.


Sigur ca puteti opta si pentru o rochita simpla neagra dar care cel putin pentru revelionul 2011 se anunta la mare cautare.

Sa vedem si niste preturi. Daca nu aveti un buget generos si nici Mosul n-a fost prea darnic pentru ca, nah, e criza, la Miniprix gasiti aceasta rochie, din colectie noua cum se lauda ei, la 33 ron.

Sigur o alta varianta, mai apropiata de ce spun cei de la The One( al caror site e cam greu de accesat din cauza unei reclame tampite) ar fi aceasta de la Bonprix la 85 ron.

Daca ti-ai gasit deja rochia care sa iti scoata corpul in evidenta, vezi si ce margele i s-ar potrivi sau comanda unele!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...