RSS

Modele Si Oferte De Martisoare In 2012 Originale, Handmade

Modelele de martisoare originale handmade in 2012 pe care vi le propunem nu se regasesc in ofertele pe care le intalniti pe internet deocamdata. Si asta pentru ca modelele noastre handmade de martisoare 2012 sunt unicat. In plus, toate pot fi purtate ca brose. Iata o parte din colectia de martisoare pentru 2012 marca Poarta-Handmade : martisor-ghiocel, martisor-trifoi, martisor-capsuna, martisor-soare si martisorul-brosa.
colectie martisoare 2012 handmade

Sunt martisoare realizate handmade, in croset sau tricotate cu diverse accesorii haioase si care ne anunta ca primavara mai are putin si vine. Chit ca afara e iarna in toata regula deocamdata. Dar sa le vedem pe rand. Vezi si manusile cu un deget tricotate manual cu model pinguini!
Cum simbolul primaverii este ghiocelul, ce spuneti despre acest martisor handmade in forma de ghiocel! Este crosetat din fir de bumbac mercerizat.
<b>Martisor original handmade 2012 ghiocel</b>

Nume produs : Martisor handmade in forma de ghiocel.
Un lucru ne dorim cu siguranta de 1 Martie : soare! Si daca se poate si putina caldura. Am crosetat pentru voi un martisor-soare pe care il puteti transforma oricand intr-o brosa originala, handmade.

Nume produs : Martisor-brosa-soare handmade.

Vezi si Martisor handmade cu inimioare crosetate

Un martisor original, la numai 10 RON poate fi si martisorul in forma de capsuna care poate fi purtat si ca brosa oricand.


Nume produs : Martisor handmade in forma de capsuna.

Langa martisorul handmade in forma de ghiocel, sau cel in forma de capsuna ori soare, mai avem si un trifoi cu patru foi, realizat, evident, de mana, cu o buburuza ca semn de primavara. Fir de acril cu aplicatii din bumbac. Este un model de martisor unicat, ideal in 2012.
<b>Martisor handmade 2012 trifoi norocos</b>

Martisorul in forma de trifoi cu 4 foi este, bineinteles, handmade.
Vezi si ce CULORI S-AU PURTAT LA OSCAR 2012!
Sa nu uitam insa si de brosele in forma de martisor care vor fi la mare cautare in aceasta primavara. Este o brosa-martisor vintage, originala in forma de floare de margareta. Realizata din panza de sac, cu aplicatii crosetate si cusute din fir de bumbac. 

Nume produs : Martisor handmade brosa floare de margareta.
Poti vedea SI unde sunt TARGURI DE CADOURI PENTRU SF. VALENTIN, MARTISOR SI 8 MARTIE 2012

Vezi si un CADOU LA MODA DE 8 MARTIE 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...