RSS

In Ce Zile Si La Ce Ora Se Deschide H&M La Bucuresti!

Ati fost la Londra sau Viena si ati intrat in magazinele H&M de acolo? Ei bine a venit ziua si ora cand se deschide H&M la Bucuresti. Se vor deschide magazine la AFI Palace Cotroceni pe 25 Martie, ora 11.00 si la Unirea Shopping Center pe 26 Martie, ora 11.00.
Cu ce vrea sa ne prinda Hennes & Mauritz AB? Haine in tendinte, preturi accesibile, cadouri si carduri. Pentru anul acesta se pune accent pe re-inventarea modei din anii '70, adica modele cu forme scurte si colorate in cazul articolelor pentru doamne si haine care pot fi purtate atat ziua cat si noaptea in cazul domnilor. Daca ne uitam la preturi, vom avea o surpriza. Sunt la fel ca in magazinele din strainatate, iar in strainatate hainele nu sunt chiar atat de scumpe ca la noi.  Asa ca H&M anunta pentru Romania urmatoarele preturi : 129 RON pentru o jacheta de femei, 89 RON pentru rochiile lungi de vara si pentru pantaloni, in timp ce camasile de dama vor costa aproximativ 60 RON.Vezi tendintele pentru 2011 pe site-ul www.hm.com.

Colectia Toamna-Iarna 2011-2012 Yves Saint Laurent!

Update : De ce sunt beretele Handmade la moda in toamna-iarna 2011-2012!
Yves Saint Laurent si-a prezentat la Saptamana Modei de la Paris colectia pentru iarna viitoare. Vorbim deja despre sezonul 2011 - 2012! Vestea buna e ca daca v-ati aranjat garderoba pentru vara acestui an in culorile recomandate de designeri, n-o sa fie nevoie de mari schimbari pentru iarna viitoare (cel putin nu in privinta culorilor). Albul si negrul raman destul de cautate. Colectia lui Yves Saint Laurent abunda de amestecuri de tweed-uri si vinyl combinat cu piele, potrivit perfecte.ro.
Dar haideti mai bine sa aruncam un ochi pe colectia de toamna - iarna 2011 - 2012 semnata Yves Saint Laurent.

Sursa foto : vogue.it!
Pana la toamna, vezi ce au decretat vedetele in privinta vestimentatiei pentru primavara-vara 2011!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...