RSS

Vedetele Primesc Martisoare Handmade!

Le vedem in emisiuni de televiziune, pe copertele revistelor, dansand la Dansez pentru tine sau prezentand stiri! Asa ca ne-am intrebat : oare ele, vedetele, ce primesc de 1 Martie?
Adela Popescu spre exemplu are un martisor handmade la care tine foarte mult. Este vorba despre o floricica crosetata pe care o are de la o fetita. Micuta a facut martisorul cu mana ei, iar actrita tine foarte mult la el, scrie Libertatea.



Si Adriela Morar poarta martisoare handmade! Numai ca sunt niste martisoare deosebite. I le face tatal ei in fiecare Martie! Le pastreaza pe toate in sertarul cu amintiri. 


Ce credeti ca ii ofera Alexandru Papadopol sotiei sale, frumoasa Ioana Ginghina? Stie ca sunt fana a targurilor handmade si vintage asa ca mi-a cumparat un martisor handmade pe care il pot purta nu doar in Martie, ci si in restul anului, a spus Ioana Ginghina pentru Libertatea






Ioana Maria Moldova pe care o vedeti in fiecare zi la Povestirile de la Acasa TV  spune ca a primit de la iubitul ei o brăţara cu pietre semipreţioase şi un medalion în formă de delfin tocmai de la Tg. Mureş, de la tatăl ei. 


Sursa foto : libertatea.ro. 
Vezi ce martisoare handmade s-au purtat anul acesta AICI!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...