RSS

Vintage Este Noua Moda A Rochiilor De Mireasa!

Update : vezi si esarfa handmade de toamna cu dantela crosetata!
Moda targurilor de nunti lasa trei sferturi dintre participante cu un gust amar, o arata statisticile. Foarte putine femei se recunosc in noua moda a rochiilor de mireasa propuse de designeri acum. Asa ca neobisnuit,  vintage, adica unic, extravagant pe alocuri par sa fie cuvintele ce definesc trendul anului 2011 in ceea ce priveste alegerea rochiei care te va insoti in cel mai frumos moment al vietii tale. Cum noi cautam sa iti prezentam articole originale, am gasit pe site-ul unique-vintage.com,  modele de rochii pentru nunta cum nu visam si oricum, cum nu gasim la targurile de nunti organizate in Romania. Spre exemplu, gasesti rochii de mireasa originale vintage la preturi de la 48 la 148 de dolari. Si e doar inceputul. 
Tot ce inseamna vintage, se stie, este valoros, unic. Rochiile urmatoare sunt facute din satin culoarea fildesului. Poti alege o rochie de mireasa in stilul anilor '40, respectiv '50 sau o rochie swing-style. Preturile merg de la 98 la 498 de dolari.
Daca bugetul pentru rochia de nunta se incadreaza pana la urma si pana la urma intre 250 si 400 de dolari, iar la targurile de profil din Bucuresti n-ai gasit nimic sub 500 de euro, poti comanda ceva mai indraznet, nonconformist. Una dintre aceste rochii de mireasa ar putea fi cea care iti va aduce aminte cu siguranta  de cea mai frumoasa zi din viata ta!
Gasesti detalii si poti comanda pe http://www.unique-vintage.com! Nu uita sa vizitezi in fiecare zi Poarta Handmade pentru ponturi si oferte despre tot ce inseamna vintage, handmade si, in general, articole si cadouri originale!

1 comentarii:

Anonim spunea...

in Romania nimik???

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...