RSS

Bereta Tricotata Manual Galben De Toamna

Gentile handmade tricotate manual 2013 sunt aici!
Cauti o bereta nici prea subtire, nici prea groasa, tricotata manual, unicat si care sa-ti protejeze parul de vantul rece fara sa-ti strice coafura?


Iti propunem bereta handmade, tricotata manual, galbena ca o gutuie :). Cu siguranta, ea va fi pata de culoare care iti va insenina ziua si te va face unica. Bereta galbena este tricotata manual din fir de mohair pufos si are diametrul de 27 cm. O poti comanda de astazi la adresa de mail poartahandmade@gmail.com, la pretul de 20 RON.
Vezi si beretele handmade pentru toamna 2013 la pret unic!


Nume produs : Bereta de toamna galbena tricotata manual.
Cod produs : hmh-1017.
Pret : 20 RON.
Termen livrare : Pretul afisat este pretul produsului, fara costuri de transport. Livrarea produsului se face prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs, costurile de transport fiind de 10 RON pe colet. Plata produsului se va face la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti!
 F. IMPORTANT : Pentru Bucuresti, livrarea produselor se poate face si dupa stabilirea de comun acord a conditiilor si detaliilor(data, loc de intalnire). Comanda minima pe Poarta-Handmade este 20 RON. Produsele vor ajunge la dumneavoastra in maximum 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
Comanda : e-mail : poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.  
Vezi si ce culori purtam in toamna-iarna 2012-2013!
Geanta handmade rosie cu floare crosetata aplicata costa doar 45 RON!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...