RSS

Geanta din panza de sac cu cirese cusute manual

O geanta din panza de sac pe care aplicam diverse modele, maci cusuti manual sau cirese cusute manual, este intotdeauna o bucurie pentru iubitoarele de produse handmade. Astazi va prezentam o geanta handmade din panza de sac cu cirese cusute manual. Am adaugat si un fluture realizat de asemenea manual. Geanta din panza de sac cu cirese, eco, este un accesoriu nelipsit al tinutelor pentru timpul liber, completand perfect un stil casual cu accente hippie.

Geanta din panza de sac cu cirese
Foarte practica, geanta din panza de sac cu cirese se inchide cu fermoar si are captuseala asortata. Baretele sunt crosetate manual din fir de acril. Dimensiune: 45cm/40cm.

Geanta din panza de sac cu cirese si fluture 

Nume produs: Geanta din panza de sac cu cirese cusute manual.
Cod produs: hmh-4027.
Pret: 40 RON.
Termen livrare: Pretul afisat este pretul produsului, fara costuri de transport. Livrarea produsului se face prin intermediul Postei Romane cu plata ramburs, costurile de transport fiind de 10 RON pe colet. Plata produsului se va face la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti!
F. IMPORTANT: Pentru Bucuresti, livrarea produselor se poate face si dupa stabilirea de comun acord a conditiilor si detaliilor(data, loc de intalnire). Comanda minima pe Poarta-Handmade este 20 RON. Produsele vor ajunge la dumneavoastra in maximum 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
Comanda: e-mail: poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.

Vezi si geanta din jeans cu macrame aplicat manual.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...