RSS

Ce Culori Se Poarta Si Se Asorteaza Iarna Asta!

Vezi si CULORILE LA MODA IN 2012
Daca ar fi sa ne luam dupa specialisti, culorile care se poarta iarna asta si vorbim despre 2010, ar trebui sa fie rosu si alb ca haina din carne a lui Lady Gaga. Si totusi nu e chiar asta. Intre noi fie vorba, e cam greu sa porti in Romania o rochie facuta din carne cruda(ai avea probleme cu cainii vagabonzi in primul rand) si apoi, pare destul de greu de accesorizat. Potrivit I love handmade, in iarna 2010-2011 se poarta in primul rand maro-ul ciocolatiu. E in ton cu natura si te face sa te gandesti la delicioasele prajituri si creme care vor veni de sarbatori. Mie, cel putin imi place culoarea pentru ca ma gandesc si la crema de ciocolata si la prajiturile senzationale de la Viena. Asta inseamna ca o bascuta maro chocolat in ton cu natura si care sa te teleporteze printre minunatele prajituri vieneze, si care mai e si unicat, se preteaza la aceasta iarna.



Nume produs : bascuta chocolat.

Poata fi purtata si la serviciu dar si la o plimbare lejera prin parc. Fiind handmade si maro-chocolat, ai siguranta ca este in acelasi timp originala si calduroasa!



Nume produs : bascuta chocolat.

Cei de la Ilovehandmade.ro au descoperit ca in aceasta toamna si iarna, acest maro-chocolat se asorteaza destul de bine cu un mov bine plasat in vestimentatie. Pana la urma stim de ce movul a fost culoarea anului!
Nu putem decat sa va recomandam ca la bascuta maro-chocolat sa folositi un fular mov, evident hand-made.


Nume produs : fular mov tricotat.

Movul se combina cu maro-chocolat asa! Iar dumneavoastra puteti comanda aceasta combinatie handmade unicat. La noi, oricum culorile va stau la dispozitie, deci le putem schimba impreuna oricand, iar produsul va fi asa cum vi-l doriti! In fine, sa vedem cum se combina un fular mov cu o caciulita chocolat!





Nume produs : fular mov cu bratara mov si bascuta chocolat.

V-am dat niste idei astazi dar vom reveni si cu altele pentru ca nu doar chocolat-ul si movul se poarta in aceasta iarna. Vom reveni cu noi propuneri maine pentru ca, nu-i asa,                      
nu e acelasi lucru sa porti acelasi lucru cu alte 1000 de persoane! Poarta handmade!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...