RSS

Unde Gasesc Produse Handmade!

Apropierea Sarbatorilor inseamna goana dupa cadouri. Unde gasim insa produse handmade? Asa cum v-am promis de cand am scris despre cine si de ce poarta handmade, incet, incet, ofertele noastre capata contur. Am actualizat paginile site-ului nostru pentru ca voi sau prietenele, prietenii ori rudele voastre sa poata alege produsele si cadourile handmade perfecte pentru sarbatorile lui 2010. Cum se anunta o iarna capricioasa, vrand-nevrand, vom avea nevoie de fulare. Am adaugat fularele handmade ideale pe pagina noastra Fulare Handmade. Un exemplu - acest fular handmade alb cu fundite rosii aplicate, facut la comanda.

Nume produs : fular alb-rosu cu fundite aplicate.

De cate ori n-ati racit iarna pentru ca nu ati purtat o bascuta sau un fes din simplul motiv ca nu ati gasit in magazine ceva care sa va placa? Am rezolvat si problema aceasta. Am adaugat cele mai frumoase fesuri handmade pentru copii si barbati (interesanta aceasta alaturare:))) si cele mai frumoase bascute tricotate evident, pe pagina noastra Bascute si fesuri handmade. Aveti de unde alege. Iata doar un exemplu : o bascuta handmade alba cu o brosa interesanta cadou.
Nume produs : bascuta alba cu brosa cadou.


Ca sa fim asortate dragut, interesant adica unicat, ne trebuie si o gentuta pe masura. Si in acest an, se merge mult pe produsele handmade. Cum multe dintre ele sunt handmade dar sunt de fapt produse in serie, noi ne-am gandit sa le personalizam. Asa ca pagina noastra Genti handmade a fost completata cu un produs facut la comanda. Este vorba despre o gentuta handmade alb cu rosu care zambeste pentru ca, nu-i asa, doar vin Sarbatorile!

Nume produs : gentuta alb-rosu cu buzunar aplicat.

Si daca tot vorbeam de asortat, nu trebuie sa ne lipseasca si o bratara sau o brosa handmade. Iti poti alege acum de pe pagina noastra dedicata acestor produse, Brose si accesorii handmade. Iata un set de bratari handmade de diferite culori.


Nume produs : bratari handmade.

Daca nu ati gasit ce cautati, scrieti-ne la adresa de e-mail : poartahandmade@gmail.com ce produs handmade doriti. Noi il facem si vi-l trimitem in maximum 4 zile lucratoare. Puteti intra si pe pagina noastra de cadouri handmade pentru Craciun. Daca ati gasit ceva interesant, livrarea(gratuita) se poate face si in 2 zile!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...