RSS

Se Mai Poarta Handmade?

Am lansat intrebarea daca si cine mai poarta handmade la forumul originalhandmade.forumactiv.ro, din care, cu mandrie, fac parte incepand de astazi! Din curiozitate pentru ca mergand prin Bucuresti cu metrou, autobuz si tramvai, observ, inevitabil cu ce se imbraca lumea. Si mai ales ce accesorii poarta. Am vazut produse handmade purtate si de fete de 15 ani sau mai micute si de bebelusi dar si de persoane in varsta! Intrebarea mea ar fi : ce te face sa porti produse handmade?
Poate te inspira la un raspuns aceasta bascuta alba handmade cu o brosa cadou!

Nume produs : bascuta alba cu brosa cadou.

Handmade inseamna foarte multe lucruri. Asa cum va spuneam, pe strada, vezi femei in special, purtand, ori bascute, ori brose handmade. In strainatate. Se poarta in special fularele handmade. Asta mai ales de catre barbati. N-am vazut de exemplu la noi sa se poarte cureluse handmade.
Nume produs : Curelusa alba crosetata handmade.

Curelusele handmade pot fi purtate la rochii dar si la pulovere mai lungi. Sunt chic si iti intregeti combinatia de culori din garderoba.
Nume produs : curelusa maro crosetata.
Si cum aceste cureluse sunt crosetate, sunt cu atat mai pretioase. Pentru ca mai pot exista doar cateva in lume la fel. Produsele handmade sunt in general unicat.
Prin urmare, cine mai poarta handmade in ziua de azi? Va astept raspunsurile si pe forumul originalhandmade.forumactiv.ro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...