RSS

O Geanta Ecosez Se Asorteaza Cu O Bascuta Handmade!

Daca am avea un sfat de dat vedetelor de televiziune, de vreme ce am experienta in acest domeniu, ei bine, unul ar fi sa nu apara in fata camerelor de filmat purtand ecosez. Pentru un ochi ne-experimentat insa, nu deranjeaza o astfel de tinuta mai ales daca se aleg accesoriile potrivite. Tinuta ecosez merge purtata cu lucruri simple pentru ca ea insasi atrage privirea, insa trebuie indulcita cu non-culorile : ceva alb sau ceva negru si totul este rezolvat. Ai tinuta office perfecta! Va propunem o combinatie de geanta ecosez handmade cu o bascuta alba handmade!




Nume produs : Gentuta handmade ecosez cu floare crosetata si bascuta alba.






Vezi si ce genti ai putea purtea in primavara lui 2011!

Ce Cadouri De Sf. Valentin Se Poarta Anul Acesta!

Uitandu-ne pe forumuri, am gasit multe raspunsuri interesante la intrebarea din titlu, semn ca foarte multi inca mai sunt interesati sa ofere de Sf. Valentin cadoul corect, sau macar, sa stea cu inima impacata ca nu s-au facut de ras. De exemplu, baietii in special sunt siguri ca au rezolvat problema cu o cutie cu bomboane si un trandafir rosu. Altii adauga o iesire la un film, o sampanie, o plimbare prin oras, o cina romantica. Ce spun fetele? Ei bine, cel mai haios raspuns a fost dat pe tpu.ro la intrebarea din titlu : partenerul a lasat-o sa umble prin magazine si sa-si cumpere ce i-a dorit inimioara( in limita a 500 de lei:)), apoi i-a oferit si un inel pentru ca ea a fost cumpatata si nu si-a cumparat decat pantofi. Seara de Sf. Valentin s-a incheiat cu o cina romantica. Alte idei de cadouri pentru Sf. Valentin ar mai fi : o pereche de margele unicat(pentru ea, evident), o gentuta handmade ecosez, o brosa daca este asortata unei gentute sau unei bascute tot unicat, un fular(pentru el). Iata ce va sugeram noi pentru Sf. Valentin pentru ca sarbatoarea sa nu ajunga un motiv de stres de genul : ce cadou sa ii iau de Sf. Valentin, unde gasesc ceva interesant sau ce se mai poarta anul acesta de sarbatoarea indragostitilor?



Nume produs : Gentuta handmade albastra cu brosa alba.



Nume produs : Gentuta handmade ecosez cu floare crosetata si bratara cadou.


Nume produs : margele albe cu fundita neagra.


Vezi si ce alte cadouri si surprize va oferim aici!

Gentuta Handmade Ecosez E La Moda Acum!

Orice ai purta, geanta spune foarta multe despre tine. Geanta Ecosez pare pretentioasa, tocmai de aceea foarte femei se feresc sa poarte asa ceva. E un motiv in plus sa o incercam, nu?
Produsele ecosez vin din traditia scotiana. Ideal ar fi, spun specialistii de la Divahair.ro, sa nu porti mai mult de un model ecosez. Pot supara privirii, iar vedetele de televiziune stiu asta! Cand ai un accesoriu ecosez, e bine sa porti in rest produse simple in culori simple. Altfel, orice combinatie risca sa deranjeze privirea. Noi va oferim nu doar un accesoriu handmade gratuit - o brosa - dar si o bratara cadou care va va ajuta sa va faceti o tinuta originala si la moda acum! Va propunem gentuta handmade ecosez la un pret foarte bun. Fiind handmade, este, evident, unicat!


Nume produs : Gentuta handmade ecosez cu floare crosetata si bratara cadou.






Vezi si ce brose si accesorii se poarta acum!

Fular Gri British E Mereu La Moda!

Un accesoriu mereu de folos barbatilor si mereu la moda este fularul, mai ales cand iarna intarzie sa se dea dusa. Britanicii au o adevarata religie pentru fularul gri. In primul rand pentru ca se asorteaza tinutei lor tipice : pantaloni si palton. Va propunem un fular gri British handmade.

























Nume produs : Fular gri British.
Vezi si ce caciula handmade se poarta iarna aceasta si ti se potriveste!

Gentute Si Bascute Handmade! Pe Albastru!

Gentutele si bascutele tricotate pot fi accesorii care sa ne faca sa ne simtim in largul nostru. Pentru simplul motiv ca sunt handamde si ca sunt unicat. Sa ne uitam la cateva! Pot fi comandate pentru ca sunt unicat, iar tu poti alege culorile, forma, detalii care le fac originale sau orice ti se pare tie ca merita sa prinda forma dupa imaginatia ta! Asa ca... nu trebuie decat sa ne scrii la poartahandmade@gmail.com. Deocamdata iata o gentuta handmade albastra cu o bascuta.


Nume produs : Gentuta handmade albastra cu ochi si bascuta albastra cu alb.

Vezi topul celor mai vandute produse pe poarta-handmade.blogspot.com!




Continuam cu gentuta handmade albastra singura. Poate fi accesorizata cu multe chestii!

Nume produs : Gentuta handmade albastra cu alb cu ochi.



Nume produs : Gentuta handmade albastra cu brosa alba.




Nume produs : Gentuta handmade albastra cu brosa bomboana.





Poti vedea si gentute tricotate pe maro!

Cu Ce Se Asorteaza Albastrul!

Albastrul este o culoare profunda. O poarta in general oamenii seriosi, teoretic. Este insa si o culoare extrem de placuta! Sa nu uitam ca femeile au un mare dar de a se deghiza asa ca, domnilor, sa nu va mire ca intalniti femei frivole imbracate in albastru sau femei serioase imbracate precum Lady Gaga. Oricum, albastrul se poate asorta linistit cu alb, negru, verde, violet sau portocaliu. Daca vrei sa combini albastru cu albastru, e bine sa stii ca la o nuanta inchisa, trebuie sa pui una deschisa. Sau invers. Verde si violet sunt culori similare si poti asorta de minune nuante deschise de verde si violet cu nuante mai inchise de albastru. Iata cum ar da o bascuta handmade de un albastru inchis dar imbunatatita cu alb, cu un fular care are mov si verde, adica exact culorile necesare pentru o combinatie perfecta. VEZI SI CU CE ASORTAM CULOAREA ANULUI 2015, MARSALA.


Vezi topul celor mai vandute produse pe poarta-handmade.blogspot.com!

In privinta bascutei, ea este de culoare albastru inchis cu margini albe si un canaf alb. O alta combinatie shic si care iti permite sa o asortezi cu orice articol de vestimentatie doresti. Evident, sa mearga alaturi de culorile despre care vorbeam mai sus. Ultima noastra realizare - Bascuta albastru cu alb handmade.

Nume produs : Bascuta handmade albastra cu alb.

Iat-o din nou in combinatie cu un fular. Bascuta albastru cu alb si fular mov cu verde.

Ce Rochii Poarta Miresele In 2011!

Te gandesti sau ti-ai propus deja sa te mariti anul acesta? Si mai este si el de acord? E cazul sa incepti sa iti cauti o rochie de mireasa pentru ca in 2011 s-au schimbat putin lucrurile fata de ce stiam noi! Spre exemplu, pe un site simpatic mie, intrefete.ro, designerii arunca manusa. Ce rochii de mireasa se poarta in 2011? 
Sa incepem cu Vera Wang



Ar merge, spun specialistii, o culoare de genul : gri prafuit sau bej piersica. Un alt element cheie este marcajul in linie cu o banda neagra. Mi se pare cea mai interesanta. Dar sa vedem si celelalte optiuni. 
Platinium Bridal. 


Pe scurt. Detalii pretioase din dantela si pietre Swarovski. In ceea ce priveste culorile, ne pastram in traditie : alb cu accesorii auriu, lila, etc. Rochia de mireasa pe 2011 si pentru orice an trebuie sa fie cum vrem noi, pana la urma!
Daca vreti insa o rochie de mireasa ceva mai spectaculoasa, iata o optiune interesanta. 
Douglas Hannat Bridal 2011 propune : 




Avem de toate aici. Pliseuri largi, despicaturi, voalul este eliminat. Ne putem pune in valoare parul cu accesorii inedite. 
Sursa articol : www.intrefete.ro.
Eu, sincer, m-as orienta spre altceva. Asa ca vom reveni cu noi propuneri daca intr-adevar va intereseaza sa faceti pasul cel mare in 2011!
Poti citi si ce combinatii de culori se poarta iarna aceasta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...