RSS

Cu Ce Se Asorteaza Albastrul!

Albastrul este o culoare profunda. O poarta in general oamenii seriosi, teoretic. Este insa si o culoare extrem de placuta! Sa nu uitam ca femeile au un mare dar de a se deghiza asa ca, domnilor, sa nu va mire ca intalniti femei frivole imbracate in albastru sau femei serioase imbracate precum Lady Gaga. Oricum, albastrul se poate asorta linistit cu alb, negru, verde, violet sau portocaliu. Daca vrei sa combini albastru cu albastru, e bine sa stii ca la o nuanta inchisa, trebuie sa pui una deschisa. Sau invers. Verde si violet sunt culori similare si poti asorta de minune nuante deschise de verde si violet cu nuante mai inchise de albastru. Iata cum ar da o bascuta handmade de un albastru inchis dar imbunatatita cu alb, cu un fular care are mov si verde, adica exact culorile necesare pentru o combinatie perfecta. VEZI SI CU CE ASORTAM CULOAREA ANULUI 2015, MARSALA.


Vezi topul celor mai vandute produse pe poarta-handmade.blogspot.com!

In privinta bascutei, ea este de culoare albastru inchis cu margini albe si un canaf alb. O alta combinatie shic si care iti permite sa o asortezi cu orice articol de vestimentatie doresti. Evident, sa mearga alaturi de culorile despre care vorbeam mai sus. Ultima noastra realizare - Bascuta albastru cu alb handmade.

Nume produs : Bascuta handmade albastra cu alb.

Iat-o din nou in combinatie cu un fular. Bascuta albastru cu alb si fular mov cu verde.

2 comentarii:

Roxana Predescu spunea...

Creatia oamenilor trebuie rasplatita. Sunt multi care nu cunosc ce inseamna artizanatul. Ca in el exista cea mai mare doza de imaginatie si de indemanare. Trebuie ajutati oamenii sa inteleaga ce este artizanatul. Intreaba Orice

Poarta Handmade spunea...

Multumesc pentru aprecieri. Intr-adevar, artizanatul ar trebui rasplatit pe masura daca artizanul cere asta! De multe ori e vorba despre un hobby! Succes! Nu va scot linkul:)!

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...