RSS

Bluze Care Se Poarta In Primavara Si Vara 2011!

Sezonul primavara-vara 2011 poate fi considerat in privinta vestimentatiei unul al extremelor. Si e firesc. Doar suntem in ton cu vremea capricioasa si cu vremurile la fel de schimbatoare. Bluzele care se poarta in 2011 se impart intre culorile extravagante si cele calde, feminine. Potrivit divahair.ro, la mare cautare primavara si vara aceasta sunt tinutele in nunate revitalizante, cum este aceasta bluza intr-o nuanta verde, tare.


Una dintre reginele culorilor in sezonul primavara-vara 2011 este orange-ul, un must-have al intregului an pentru ca este o nuanta vie, dinamica, potrivita cu un stil de viata in continua miscare. Iata o bluza orange care ne va atrage cu siguranta atentia.

Evident, mai ales in lunile de primavara, nu puteau lipsi imprimeurile florale. Este imposibil sa nu iti sara in ochi o astfel de vestimentatie proaspata, vie si care se incadreaza in stilul dinamic 2011.


Si, ca sa completeze o tinuta in culori tari dar eleganta, accesoriile vor fi si ele o piesa de rezistenta in 2011.


Daca la inceput spuneam ca sezonul primavara-vara 2011 este unul al extremelor, iata si dovada. Trecem de la culori tari, extrem de vii, la delicatetea nuantelor nude. Aceasta bluza nude in combinatie cu elegantii pantaloni albi iese in evidenta la fel de mult ca o tinuta extravaganta.


Sursa foto : divahair.ro.
Vezi si care sunt cele mai tari ponturi pentru shopping on-line!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...