RSS

Ce Rochii Poarta Miresele In 2011!

Te gandesti sau ti-ai propus deja sa te mariti anul acesta? Si mai este si el de acord? E cazul sa incepti sa iti cauti o rochie de mireasa pentru ca in 2011 s-au schimbat putin lucrurile fata de ce stiam noi! Spre exemplu, pe un site simpatic mie, intrefete.ro, designerii arunca manusa. Ce rochii de mireasa se poarta in 2011? 
Sa incepem cu Vera Wang



Ar merge, spun specialistii, o culoare de genul : gri prafuit sau bej piersica. Un alt element cheie este marcajul in linie cu o banda neagra. Mi se pare cea mai interesanta. Dar sa vedem si celelalte optiuni. 
Platinium Bridal. 


Pe scurt. Detalii pretioase din dantela si pietre Swarovski. In ceea ce priveste culorile, ne pastram in traditie : alb cu accesorii auriu, lila, etc. Rochia de mireasa pe 2011 si pentru orice an trebuie sa fie cum vrem noi, pana la urma!
Daca vreti insa o rochie de mireasa ceva mai spectaculoasa, iata o optiune interesanta. 
Douglas Hannat Bridal 2011 propune : 




Avem de toate aici. Pliseuri largi, despicaturi, voalul este eliminat. Ne putem pune in valoare parul cu accesorii inedite. 
Sursa articol : www.intrefete.ro.
Eu, sincer, m-as orienta spre altceva. Asa ca vom reveni cu noi propuneri daca intr-adevar va intereseaza sa faceti pasul cel mare in 2011!
Poti citi si ce combinatii de culori se poarta iarna aceasta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...