RSS

Martisoare Cadouri 2011! Presents For March 1st!

Asa cum v-am promis, iata noi articole unicat - martisoare! Un mic cadou accesibil prin care anuntam ca se apropie primavara!
Va prezentam pentru inceput o brosa-martisor unicat!


Si un martisor brosa alb-rosu poate fi un vestitor al primaverii, cu snur rosu-alb facut manual, poate fi un accesoriu interesant inainte de primavara lui 2011!
Pentru Bucuresti, martisoarele se livreaza personal, la pretul de 3 RON, cu singura conditie sa comandati cel putin 5 exemplare. Comenzi se mai pot face si la adresele de e-mail:poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com. Este valabil in special pentru iubitorii de articole handmade si de martisoare unicat din tara. Nu v-am putea onora altfel comanda. Va multumim pentru intelegere. Pentru livrarea martisoarelor noastre in tara vedeti Conditii de livrare.
Daca nu doriti rosu in vestimentatie la petrecerea de 1 Martie, puteti pastra doar albul ca un accesoriu potrivit in forma de Martisor.
Un martisor in forma de palarioara unicat handmade va poate da un aer original mai mult decat ati credea. Studiile spun ca ne atrag atentia in primul rand lucruri pe care nu le identificam. Multe dintre martisoarele aflate acum la tarabe pot fi usor identificate cu cele de anul trecut. Putem incerca ceva nou, nu? Acum o palarioara unicat-martisorul perfect!

Un alt martisor handmade in forma de palarioara , de data aceasta alba vi-l propunem acum. Poate fi si ea martisorul perfect!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...