RSS

Cu Ce Asortam Marsala Culoarea Anului 2015

    Marsala este culoarea anului 2015. Designerii au ales-o pentru ca este provocatoare, este interesanta, atrage imediat atentia. Trebuie doar sa stim cu ce asortam aceasta culoare a anului 2015. Marsala spune foarte multe despre personalitatea noastra si daca o asortam cu alte culori la fel de interesante si de provocatoare, putem considera ca am folosit aceasta culoare a anului 2015, Marsala intr-un mod inteligent. ,,Ne-am gandit ca avem nevoie de voie de o culoare care sa exprime forta si bucuria de a trai, ceva robust, puternic dar in acelasi timp sofisticat. (Leatrice Eiseman-Pantone Color Institute). Interviul poate fi urmarit AICI. Marsala va fi un fenomen in anul 2015, fara indoiala.

Marsala cunoarea anului 2015

Sursa foto : csid.ro. 
Vezi FULARE MARSALA UNICAT!

Cu ce asortam Marsala culoarea anului 2015? E bine sa stim ca Marsala este o nuanta porivita tinutelor de cocktail. Specialistii spun ca Marsala face un contrast interesant cu albul dar ca este pusa foarte bine in evidenta si de soarele verii. Nuantele nisipoase se asorteaza cel mai bine cu Marsala. Puteti insa la fel de bine sa asortati aceasta nuanta si cu gri, nude sau turcoaz.

Marsala culoarea anului
Sursa foto : noivilag.hu.
Pantone a decis ca Marsala este culoarea anului 2015. Pantone este asa-numita global-color authority si este recunoscuta ca atare.

Marsala

Culoarea anului 2015
Sursa poze : Instyle.com.

Si, sigur, nu putea lipsi o prezenta interesanta la Instyle. Observam galbenul solar al parului si asocierea sa cu Marsala. Teoretic ar fi trebuit sa rezulte o combinatie reusita dar Dumneavoastra hotarati in ce masura obiectivul a fost si atins :).

Rochie Marsala

Foto : Instyle.com.


Vezi si CU CE SE ASORTEAZA GRI 
Sau geanta handmade pentru toamna 2015!













1 comentarii:

Ema Georgescu spunea...

si, evident, se poarta cu atitudine de invingatoare :)

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...