RSS

GEANTA HANDMADE PERSONALIZATA

Pe Poarta-handmande.blogspot.ro va prezentam genti handmade personalizate, unicat. Poti cumpara o geanta din magazin sau de pe site-uri de profil, dar noi credem ca o geanta care te reprezinta, nu poate fi decat handmade, personalizata dupa preferintele tale. Asa am facut si aceasta geanta handmade personalizata. Este o geanta din panza de sac pe care am personalizat-o cu Miss Maths si un Pi. :) Si un model realizat, evident, manual.


Geanta handmade personalizata si unicat
GEANTA HANDMADE DIN PANZA DE SAC PERSONALIZATA
Geanta handmade personalizata pe care am facut-o acum este din panza de sac. Este o geanta cusuta manual pe panza de iuta si are 32 cm X 34 cm. Breteaua bleu este crosetata si ea manual din fir de acril. Poate fi purtata pe umar sau tip messenger. Se inchide cu fermoar si este captusita. Este suficient de incapatoare incat sa nu ai nevoie de alte sacose, genti etc, la o iesire casual in oras. Textul de pe geanta noastra poate fi, desigur, personalizat dupa pofta inimii. Este ideala pentru tinutele lejere de vara.

GEANTA PERSONALIZATA DIN PANZA DE SAC
Daca vi s-a parut interesanta, va asteptam si pe PAGINA DE FACEBOOK POARTA HANDMADE. Pentru cele mai frumoase modele handmade din toata lumea ne gasiti pe PINTEREST POARTA HANDMADE.
Ne puteti scrie si la adresele: poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...