RSS

In Primavara 2011 Se Poarta Rosu!?

Rosul pare sa fie culoarea primavarii in acest an, 2011! Cel putin asa spun expertii citati de kudika.ro. Majoritatea designerilor au inclus aceasta culoare vie in creatiile lor. Tot kudika ne spune si cum sa il asortam. Rosul merge bine cu alb, negru si tonurile de gri. Se potriveste insa cu verde, portocaliu si violet. Se pun reciproc in valoare, ceea ce nu poate fi decat in castigul nostru pentru ca pana la urma ne pun pe noi, doamnele in valoare. Vezi si cu ce asortam culoarea anului 2015 Marsala
Si daca tot vorbeam de rosu, iata o combinatie de rosu cu alb. Margele handmade unicat cu o combinatie de rosu.


Nume produs : margele albe cu fundita neagra.

Martisoarele care se asorteaza cu ROSU vor face insa furori in Martie. Noi va propunem doar cateva pentru ca surpriza mare, mare, va veni in cateva zile.
Puteti rezerva de asemenea un martisor unicat handmade in forma de brosa!

Nu va spunem deocamdata nimic despre marea surpriza pe care am pregatit-o de 1 Martie! Trebuie sa reveniti in cel mult 3 zile pentru un model de martisor cum nu s-a mai vazut in Romania, dupa cum ne-au spus expertii in vanzari. Va asteptam aici, la poarta-handmade.blogspot.com cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare. Deocamdata va mai prezentam un martisor handmade!



In mod sigur, primavara vine si avem nevoie de gentute originale, bascute si accesorii handmade pentru ele!


Nume produs : gentuta alb cu rosu, bratara rosie cu bascuta alba.

Si daca tot vorbeam de accesorii, iata mai multe care merg asociate fara probleme, unele dintre ele ce-i drept, cu rosul, culoarea dominanta in primavara aceasta.

Nume produs : bratari handmade.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...