RSS

Unde Gasesc Martisoare Unicat!

Vezi si TARGURI DE CADOURI PENTRU SF. VALENTIN, MARTISOR SI 8 MARTIE 2012
Update : martisoare handmade unicat in forma de bomboane, brose, capsuni la 3 RON gasiti AICI!
Astazi va oferim in premiera cateva modele de martisoare handmade unicat! Le veti gasi in curand la targul de martisoare organizat de primarie in Bucuresti la Universitate, alaturi de multe alte modele la fel de frumoase. Dar pentru ca este o premiera, iata cateva. Sunt martisoare lucrate de mana pe care le veti putea cumpara in cateva zile si de pe site-ul nostru daca vreti sa va pregatiti din timp pentru 1 Martie.
Primul model pe care vi-l propun si astept neaparat sa-mi spuneti daca va place este un martisor handmade palarioara. Il puteti rezerva la adresele poartahandmade@gmail.com sau sanda.damian@gmail.com.

martisor handmade original 2012
Puteti rezerva de asemenea un martisor unicat handmade in forma de brosa!

martisoare unicat forma brosa

Vezi topul celor mai vandute produse pe poarta-handmade.blogspot.com!
Nu va spunem deocamdata nimic despre marea surpriza pe care am pregatit-o de 1 Martie! Trebuie sa reveniti in cel mult 3 zile pentru un model de martisor cum nu s-a mai vazut in Romania, dupa cum ne-au spus expertii in vanzari. Va asteptam aici, la poarta-handmade.blogspot.com cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare. Deocamdata va mai prezentam un martisor handmade!
martisor brosa handmade


Vezi si cadouri unicat pentru Sfantul Valentin!
Puteti vedea lista cu targurile handmade dedicate exclusiv Martisorului AICI!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt foarte frumoase, Sanda. Bravo. As vrea sa stiu cat costa martisorul in forma de palarioara! Multumesc. Raluca Andreea.

Anonim spunea...

Cat timp iti ia sa le faci? Si de unde pot sa cumpar si cat costa unul? Eu as vrea mai multe pentru ca si mamei cred ca i-ar placea si bunicii si sor-mii. Si mai am si cateva prietene. Nu poti sa faci si cu zodii?

Unknown spunea...

Multumesc, Raluca. Martisoare in forma de palarioara vor costa pana in 5 lei fiecare. Le vei gasi cel mai probabil la targul de la Universitate dar poti sa imi scrii daca vrei, la sanda.damian@gmail.com sau poartahandmade@gmail.com. Oricum va pregatesc o surpriza in curanda:). Multumesc inca o data. Sanda.

Unknown spunea...

@Anonim:voi incerca sa fac martisoare si cu zodii. E o idee buna:). Asa cum ii spuneam si mai devreme Andreei, martisoare handmade unicat nu costa mai mult de 5 lei. Depinde de ce vrea fiecare. Spre exemplu. Cineva a vrut un martisor cu numele iubiutului pe o bomboana. Sunt facute de mana si dureaza. E mult de picolit cum spun unii:). Cam 4-5 ore dureaza. Toate cele bune.

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...