RSS

Ce Martisoare S-au Cautat In 2011!

Traditia spune ca martisorul asa cum il cautam noi acum are legatura cu un obicei pre-crestin, respectiv Baba Dochia ar fi facut firul alb-rosu in timp ce umbla cu oile spre munte, totul simbolizand zilele omului pe acest Pamant. Este una dintre putinele dovezi ca hand-made-ul pe care noi il iubim are origini vechi. Si culmea, se pastreaza la noi cel putin, pentru ca americanii nu inteleg mare lucru din el. Anul acesta, 2011, vizitatorii nostri care au si comandat produse de la poarta-handmade.blogspot.com au ales ca martisoare, articole speciale si evident unicat.


Nu putea lipsi din preferintele dumneavastra bomboana-martisor pe care v-am oferit-o si pe care ati cumparat-o si de la targul de Martisor organizat la Universitate in Bucuresti!

Va multumim pentru comenzile facute si va dorim o primavara in care sa va impliniti toate dorintele!
Vezi si ce martisoare handmade au primit vedetele de 1 Martie 2011!

Vedetele Primesc Martisoare Handmade!

Le vedem in emisiuni de televiziune, pe copertele revistelor, dansand la Dansez pentru tine sau prezentand stiri! Asa ca ne-am intrebat : oare ele, vedetele, ce primesc de 1 Martie?
Adela Popescu spre exemplu are un martisor handmade la care tine foarte mult. Este vorba despre o floricica crosetata pe care o are de la o fetita. Micuta a facut martisorul cu mana ei, iar actrita tine foarte mult la el, scrie Libertatea.



Si Adriela Morar poarta martisoare handmade! Numai ca sunt niste martisoare deosebite. I le face tatal ei in fiecare Martie! Le pastreaza pe toate in sertarul cu amintiri. 


Ce credeti ca ii ofera Alexandru Papadopol sotiei sale, frumoasa Ioana Ginghina? Stie ca sunt fana a targurilor handmade si vintage asa ca mi-a cumparat un martisor handmade pe care il pot purta nu doar in Martie, ci si in restul anului, a spus Ioana Ginghina pentru Libertatea






Ioana Maria Moldova pe care o vedeti in fiecare zi la Povestirile de la Acasa TV  spune ca a primit de la iubitul ei o brăţara cu pietre semipreţioase şi un medalion în formă de delfin tocmai de la Tg. Mureş, de la tatăl ei. 


Sursa foto : libertatea.ro. 
Vezi ce martisoare handmade s-au purtat anul acesta AICI!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...