RSS

Ce Culori S-au Purtat La Oscar 2012

Cand ne uitam ce culori s-au purtat la Oscar 2012 nu putem sa nu remarcam ceva interesant. Culorile pe care vedetele le-au purtat la Oscar 2012 pot fi numarate pe degete : pentru ca s-au purtat culorile indraznete si albul anul acesta la Oscar.
Sa incepem cu Angelina Jolie a carei rochie perfecta nu a ascuns faptul ca a slabit ingrozitor, ar spune gurile rele si putin invidioase. Angelina a purtat la Oscar 2012 negru pe o rochie despicata pana la nivelul soldului intr-o parte, Atelier Versace.


Vezi si colierul handmade unicat in stil marin la moda in 2012.
Extrem de vaporoasa a fost J. Lo. A purtat alb la Oscar 2012 si o rochie ce i-a facut pe unii critici sa afirme ca trebuia sa ne arate si ea ceva daca in cinematografie nu prea straluceste. Rochia ei e semnata Zuhair Murad.

Tot alb a purtat si Cameron Diaz dar spre deosebire de Lopez a preferat o creatie Gucci : un alb-auriu intresant si care ar fi trebuit sa aduca a Oscar.

Un auriu adevarat nu putea purta decat Meryl Streep pe covorul rosu. O rochie de la casa Lanvin.

Noua ne-a atras atentia insa auriul purtat de Stacy Keibler. O rochie absolut superba de la Marchesa. Nu va uitati la George, ci la privirile din spatele lui Stacy.

Si daca tot vorbeam la inceput de culori indraznete purtate la Oscar 2012, haideti sa o vedem si pe Michelle Williams intr-o rochie rosie. Marca Vuitton.

Nu o puteam uita pe Berenice Bejo, actrita principala din filmul The Artist. Ea s-a remarcat printr-o rochie de culoarea verde pal, marca Elie Saab.

Sursa foto : http://oscar.go.com
Vezi si ce rochii s-au purtat la Oscar in 2011 si fa diferenta ! 
FUSTITA PENTRU FETITE HANDMADE DIN TUL, HANDMADE! 

4 comentarii:

Recycle Boutique spunea...

fain articol :)

Poarta Handmade spunea...

:) Multumesc!

Unknown spunea...

hello! nice to know your blog and thanks for visiting my blog!;)

Poarta Handmade spunea...

Thanx!!!

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...